Herkese hayirli akşamlar r10 ailesi turktelekomun nasil bir operator oldugunu bir nevi herkes ögrensin diye internet operatoru degiskliginde yasadiklarimi anlatıyorum
daha önce açtığım konular:
Türktelekom acizliği v1 Türktelekom acizliği v2
V2 de bashetmiştim 5 6 gün kadat daha beklettiler beni bu süre gecti bugun sabah türktelekom ekipleri geldi aynı şekilde eve girdiler birşeylere baktılar internetın geldigi bir kutu var (ismini bilmiyom) oradan birseylere baktılar yillarca aktif olarak kullandigim hattin bozuk oldugunu sehir merkezinden ekiplerin gelip yeni hat cekecegini sureyi sordugumda ise 10 15 gün arası sürecegini soylediler bu sureyle birlikte bekledigim sure toplamı 1 aya yaklasmis oluyor tabi 2. Kez ayni seyi yaptiklari icin sinirli bir sekilde daha once calisan hattimin neden operator degisikliginde bozuldugunu sordum sanki kufur etmisim gibi bagirarak ben nerden bilim, git üslerime sor, kafamı bozma talebini kapatırım hic baglamagız tarzı söylemlerde bulundular sikayet edecegimi ilettim ve kapiyi kapadım o sırada superonline yetkililerinden biri ceb numarasından beni aradilar musait iseniz kurulum yapacaz dediler bende olanlari anlattim bu kisi kurulum olmayacagini bilerekten evime geldi buna ragmen test etti ve sonuc sinyal yok süperbox kullanmami onerdi fakat benim icin yetersiz kaliyor yeterli olanlarinda fiyati cok yuksek nabacagimi sasirdim sikayetlerimi cimere vs bildirecegim iste bu operatorde böyle şer.....