Tema genel olarak bakıldığında sade ve oldukça hoş duruyor. Fakat bazı alanlarda geliştirmeler & düzeltmeler yapılması gerekiyor. Gözüme çarpan bir detayı belirtmek istiyorum (bu sıralar her temada arıyorum bu özelliği nedense ).
Öne çıkan görseller otomatik olarak boyutlandırma yapılmıyor alanlara göre anladığım kadarıyla. Çünkü (değerleri sallıyorum detaylı incelemedim) örneğin 330x140 olan bir alanda kullanılan görselin kaynağına baktığımızda 225x135 gibi bir boyut görünüyor. Büyük olması bir nebze daha iyi ama burada birde kullanılan alandan küçük görsel kaynaktan çekildiği için zoom yapılarak görsel kalitesi bozuluyor. Ana görsel yüklendiğinde sitede 330x140, 150x300, 1000x450 vs. sallıyorum kaç alan varsa otomatik olarak kırpma & daraltma & genişletme vs. yapması önemli temanın. Her alanda ilgili değeri kullanarak yayın yapması düzen takıntısı olan ve Google'ın dikkatini çeker Yazı içerisindeki öne çıkan görsel alanı da benzer şekilde belirli bir değeri yok ya da varsa sistem buna uymuyor çünkü 3-5 yazıyı gezdim hepsinde bambaşka görünüyor alan. Otomatik olarak görseli alanın değerine göre kırpması & genişletmesi ya da daraltması daha iyi olacaktır.

Mesela görsel üzerinden örnek vermek gerekirse basitçe sidebar da şu şekilde kullanılmış görseller.

En üstteki görsel mesela kırpılarak yer almış. Bunda bir sorun yok olağan bir durum ama resmin kaynağına baktığımızda aslında resim kırpılmamış sadece alanda gizlenmiş. Google bunu fark ediyor PageSpeed vs. sistemler uyarı veriyor kullandığınız görseller net değerler olsun, optimizasyon sıkıntısı var diye ilgili alanlardan dolayı testlerde

Ayrıca çok ciddi bir sorun daha gözüme çarptı kaynak kodlara baktığımda başlıklar için "h1" etiketi girilmemiş ya da benim gözümden kaçtı emin olamadım.
https://wp-themes.com/twentytwenty/?p=36
Bu sayfada yer alan temel & varsayılan elementler temada doğru kullanılırsa & entegre edilirse çok daha başarılı olacaktır.
Bu tarz problemler giderilirse aslında kullanılabilir & kullanmayı düşünebilirim.