mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkeyi düşünmekten kastın bir sınavı bir ay bir ay ötelemek, sonra onu bir ay geri almak mı sınava iki üç ay kalmışken? Çocuk oyuncağı mı bu? Elbette çocukların psikolojisi bozulur böyle yaparsan.

Teşbihte hata olmaz:
Hırsızın hiç mi suçu yok?
Ben Erdoğan haklı demedim tekrar okursan Sıkıntı burada işte, muhalefeti eleştirince iktidar yanlısı veya iktidarı eleştirince muhalif olunuyor. Biz de hazırlandık üni sınavına yıllar önce. 1 ay ertelenince ne oluyor bir şey mi eksiliyor? Çalışmayan çocuklar isyan ediyor çoğunlukla bu duruma. Çalışan insan zaten çok fazla stres altına girmez ve kendi lehine çevirir durumu.

tatil90 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekrem Başkan öğrencilere 1 ay sonrası söylenen ve şimdi zaman azalmışken tekrar değiştirilen sınav kaygısına yönelik umut verici bir açıklama yapıyor,ama sen zaten kutuplaşmış olduğun için yada sınavlara hazırlanmadığın için normal karşılıyorsun. Not:aynı maske olayı gibi yani önce parayla satılacak sonra PTT dağıtacak sonra eczaneden alınacak yok olmadı tekrar parayla satılacak yani ne yaptığını bilmeyen ve din kullanarak insanları kandırmak Atatürk’ü kullanmaktan daha etkili olduğunu zaten görüyoruz 🧠
Ben kutuplaşmadım ki. İktidarı da muhalefeti de sevmiyorum. Biz de geçtik üniversite sınavı yollarından ve çok şükür İstanbul'daki en iyi ünilerden birisinde bilgisayar müh bitirmek üzereyim. Sınav ha 1 ay ertelenmiş ha 1 hafta. Çalışan insan için bu problem olmadığı gibi avantaja çevirmesini de bilir. Lakin gel gör ki eğitimde diplerde olan ülkemizin lise çağında halen toplama çıkartmayı doğru düzgün yapamayan öğrencileri isyan ediyor diye müteahhit olan şahıs şovmenliğe başlıyor. Maske olayının saçmalığı da belliydi. Atatürk'ü ağzına almaması gereken kesimler ve din tüccarları olduğu sürece bu zihniyet devam eder ve edecek gibi gözüküyor. 100 yıl geçse de bu ülke bu kafalar yüzünden gelişmeyecek.