microsoft media creation tool kullanıyorum ben genelde pek bir sorun yaşamadım ama.
Windowsun sitesinden indiriyorum siteyi mobil görünüm yapıp kolaylıkla indiriyordum bi deneyin hocam
powershell ile windows iso indirme olarak aratın windowsun kendi serverlarından indiriyor son derece pratik ben hep o şekilde indiriyorum şu ana kadar sorun yaşamadım.
Bu dosyayı başkasından almak yerine en sağlıklısı windowsun kendi sitesinden indirip rufus ile flasha yszdırmak. 10 lirayada gittigidiyor dan key alabilirsin. Bayadır bu şekilde kullanıyorum. 3. Parti yazılım demek senin bilgisayarının köle olup başkasına oturduğu yerden para kazandırması demek.
Microsoftun kendi sitesinden iso indirme yazılımı MediaCreationTool1909 indirin, adımları takip edin, en sonnuda isoyu pc ye indirecektir.
Edge'de F12 basarak geliştirici araçlarına gir. Orada "Öykünme" var. Orada Cihaz kısmından iPad'i seç.
Bu tarz bir sorununuz varsa tek çareniz resmi bir bağlantı ile dosyaya ulaşmanız olacaktır. Bende aşağıya bir link bırakıyorum. Kendi bilgisayarlarımda hep bunu kullanıyorum sorunsuz bir şekilde kurulum gerçekleştiriyorum.
Linke buradan ulaşabilirsin. Sana gerekli olan tek şey 8GB bir USB bellek. Kurulumdaki serial işini söylemeyeyim artık. Ben internetten çok ucuza satılan keylerden bir tane aldım. Aktive etmek içinde fazladan zahmete girmiyorum.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, key işinide hallettim torjensiz, 3. parti yazılım yüklemeden, konuda hepsini sizlerle paylaştım, sizlerde faydalanabilirsiniz