Merhabalar, elimde bulunan fazla hesapların bir kısmını satma kararı aldım, eski hesap arayışı içinde olanlar var, ben de en eski hesaplardan biraz derledim. Shadowsuz, bansız kaya gibi hesaplardır. Bütün ince ayarlar yapılıdır. Hesaplar tamamen 0. Hiçbir şekilde girilip, kullanılmamıştır.

*5 Aylık Session Code'lu işletme hesabı. Hesaplarda 1er adet pano, 1er adet pin vardır. Hesaplar 2019 yılının sonlarında açılmıştır. Yabancı lokasyon kadın hesapları. Her hesapta profil resmi ve bio doludur. KALAN STOK: 700 Fiyat: 3TL

*5 Aylık Sessin Code'lu kişisel hesap. Hesaplarda 1er adet pano, 1er adet pin vardır. Hesaplar 2019 yılının sonlarında açılmıştır. Yabancı lokasyon kadın hesapları. Her hesapta profil resmi ve bio doludur. KALAN STOK: 700 Fiyat: 2TL

*3.5 Aylık İşletme Hesabı. Hesaplarda session, token vs yok. Mail, şifre, pinterest hesap linki şeklindedir. 1er adet pano var. Hesaplar profil resimli, yabancı lokasyondur. KALAN STOK: 700 Fiyat: 2TL

Min Alım: 25 Adet

Alan kişinin çalışma stilini bilmediğimden, garanti vermiyorum tabiki, telafi yapmıyorum. Shadowsuz, bansız teslim ederim, gerisi alıcı sorumluluğundadır.