Nekra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam programı sağ tık ile yönetici olarak çalıştırıyorsunuz değil mi? Hocam loglara baktım, birden fazla hata görünüyor. ilk hataya burada giriyor, bu windows yapı numarası.
"[3660:1448][2020-05-01T14:14:41]i000: Setting string variable 'WindowsBuild' to value '18363'
[3660:1448][2020-05-01T14:14:41]e000: Error 0x80070005: Failed to open uninstall key for potential related bundle: {1D8E6291-B0D5-35EC-8441-6616F567A0F7}.KB2151757"

İkinci hata vc_redist.x86.exe yani en son desteklenen Visual C++ indirmesi

Muhtemel çözüm
1) Önce Windows sürümünüzü son yapıya güncelleyin, ve programlar ve özellikler altında, tüm Microsoft Visual C yeniden dağıtılabilir programlarını kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Microsoft Visual C yeniden dağıtılabilir programlarını yeniden yükleyin. intel driver güncelleme programı yükleyiciyi yönetici olarak çalıştırın (simgeye sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır'ı seçin) varsa antivirüs ve güvenlik duvarına programı izinli olarak ekleyin veya yükleme tamamlanana kadar bunları devre dışı bırakın.

Bunlar olmazsa ilave olarak
Bozuk kayıtları onarmak için Microsoft Program Yükleme ve Kaldırma sorun gidericisini çalıştırın: Aracı açmak için indirilen dosyayı çift tıklayın, gelişmiş'e tıklayın ve onarımları otomatik olarak uygula kutusunun işaretli olduğundan emin olun. Bir sonraki ekranda Kur'a tıklayın, denetim aşaması tamamlanana kadar bekleyin ve Microsoft Visual C yeniden dağıtılabilir programlarından birini seçin. Bir sonraki ekranda aayır'a tıklayın, diğer düzeltmeleri deneyin ve programın ilerlemesine izin verin. Yüklü tüm Microsoft Visual C Yeniden Dağıtılabilir programlar için yukarıdaki adımları tekrarlayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Onlarda olmazsa: Kurmayın o programı
teşekkür ederim bilgi için.
format attım pcye şuan gayet iyi görünüyor.formatsız olmayacak gibiydi.