Merhaba,
herhangi bir organik hit pro vs kullanmıyorum sitem için. Makaleyi baştan okudum neresini anlamadınız cümlenin merak ettim.
SEO nedir bilmiyorum açıkcası profil backlink vs topladım biraz. Hobi amaçlı yazıp çiziyorum.
Zira görürsünüz R10 da bile sadece hediye çekilişlere katılıyorum.
Bir konuda fikir beyan edemiyorum zira sizler gibi bilgili değilim. Dediğim gibi sitem üzerinde çeşitli algoritmalarını deniyorum bir ara hatta manuel cezaya düştü onu bile kendim araştırıp çözdüm web sitemde uzun zamandır yazmamıştım bunu da yazdım nasıl çözüldüğüne dair son blog yazımdır. Teşekkürler.
Düzenleme Gerekçe Ekleme:
Ayrıca çeşitli seo konusunda bilgi verenleri takip ediyorum burada ismini verip PR çalışmasını yapıyor diye göstermek istemem bilgilerine güveniyorum beni yanıltmadılar çünkü. Birde bu konuda whatsapp ve discord grubumuz var tabi bazen oraya sorusu olan arkadaşlar soru sorup bilen arkadaşlar olursa onu yanıtlıyoruz. Bu tür ücretsiz destek veren kanallara uğrarsanız bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye'de ne yazık ki SEO için uçuk fiyatlar istenmekte ücretsiz bilgi zor bulunur bunun sebebi çünkü henüz Dijital Pazarlama konusunda bilinçli değiliz zorluğunun farkında değiliz. Kişi bu fiyatı ister kabul edip etmemek senin elinde etmezsen bile bu fiyatı senin bir şeyler öğrenmen için çaba harcaman lazım bende bu çabayı kendimce harcayıp gittiği yere kadar götürüyorum