Nsmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar evli ve ellerinizden öper bir çocuk babasıyım.Kendi ajansım bünyesinde çıkarttığım dergi ve gazetem var, bununla beraber sgk lı 11 personelim vardı.Günlük net cebine kalan tüm giderlerden sonra 700 TL den fazlaydı.Fakat bu koronadan dolayı son iki aydır tüm personellerimi çıkarmak zorunda kaldım çünkü işlerimiz komple durdu Ve 2 aydır malesef evden dışarı çıkamıyorum.Kenarda birikmişim var Ve psikolojimi bozmak üzereyim oğluma vermem gereken bir hayat Ve kapatılmış bir iş.Hazıra dağ dayanmıyor 1 milyonum bile olsa 1 yılda biter bu şekilde.İnstagram hesap al-sat vs şeylere daldım.Nedir arkadaşlar bu işlerden güzel paralar kazanabilirmiyim kurumsal şekilde çalışsak ofiste buna odaklı.Yoksa tamamen zaman geçirmek için kendime yaşattığım psikolojik baskı mı bu ? Sosyal medya ile uğraşmak bizim işe göre daha kolay.Ama bazen bakıyorum foruma Aylık 2.000-3.000 lira kazanmaktan bahsediliyor.Bu rakam bu platformun en olabilesi rakamı mı ? Çağrı Taner gibi ilk 10 da yer alan kişilerle kıyaslamayın,biz başka sektördeyken onlar bu işe yollarını vermişler.Ben sadece kurumsal bu işi yapabilirmiyim? Eski kazandığım paraları burdan kazanabilirmiyim?
Saygılarımla..
Kurumsal anlamda bu işi yapmak istiyorsanız bulunduğunuz şehirdeki esnaflara bu işi profesyonel şekilde yapabileceğinizi anlatıp aylık destek sunabilirsiniz. Çekim, beğeni, takipçi vb. O zaman güzel para bırakır fakat şu dönemde hesap al sat işi yalnızca kendinizi oyalamaktan başka bir şey olmaz (BANA GÖRE)