Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya merak ettiğim bir şey var forumda sanırım yeni türedi bu insanlar domain değerini godaddy'nin falan biçtiği değere göre hesaplıyorlar, yeni cartcurt nokta com gibi bir domainin değerine bile 1000 dolar değer biçen godaddy

değerini öne sürerek satış yapmaya çalışan insanlara üzülüyorum, alakası yok bu değerlerle öyle olsaydı şimdi benim elimdeki domainlerle ben 30-40k tl mi kazanacaktım ? mesela bir domainim 100 dolar altı değeri var diyor, domaine 50k usd verseler ancak satarım, marka tescili, üzerine şirketi her şeyi var. Domain satışlarında belirlenecek unsurları biraz daha alıcılara ve konunuzu okuyanlara bıraksanız daha iyi olur gibi.
Çok güzel söylüyorsunuz fakat bende tecrübelerden yararlanmak için açtım konuyu ama tabii böyle bir hata var, ben bir domaini satacaksam veya alacaksam o domainin yaşı, daha önce benzeri satılmışsa ne kadara satılmış, da pa değerleri, spam score'u bunlara dikkat ediyorum ve tabii ki en önemlisi hangi uzantılı, şu sıralar .com dışında domain reglemiyorum bir ara .net sattım ama şuan sadece .com