Acıbadem Hastanesinde yaptırmıştım, bir faydası yok bence. Sadece yavaşlatır biraz. Stres saçları döküyor, bunun önüne geçemezsiniz. Jöle sprey falan kullanmayı bıraktım, dökülme yavaşladı. Ama bu işin önüne geçmek mümkün değil. Boşuna para harcamayın, sigara / stres / jöle / sprey / wax v.s. uzak durun, yine dökülecek, dökülünce saç ekimi veya protez yaparsınız.
Sigara kullanıcısı değilim, jöle, spray,wax, fön bırakalı yaklaşık 5 yıl oldu Stres yapmamak da ne yazık ki mümkün değil benim açımdan Üniversite öğrencisiyim saç dökülmelerim lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanırken başladı ve hala da devam ediyor, gelecek kaygısı mevcut stres yapıyorum hala

İzmirde özel bi klinikte yaptırdım. Benim dökülmem genetik olduğu için süreci yavaşlattı sadece. Ama arkadaşlarımdan neredeyse durduracak kadar etkisini gören olmuştu.
Ben henüz bir inceleme yaptırmadım fakat genetik olduğunu düşünmüyorum saç dökülmemin yüksek ihtimalle strese bağlı dediğinizi dikkate alarak virus sürecinden sonra PRP tedavisi yaptırmaya karar verdim