Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adını beğendim, metin2 ile ilişkilendirilmiş bir silah. Başarılar dilerim.

Bu arada tekno.tech sizin mi, eğer sizinse harika bir tasarıma sahipsiniz. Özel yazılım mı yoksa cms mi kullanıyorsunuz ?
Tekno.tech evet bana ait fakat yaklaşık 15 gündür makalesiz bıraktım maalesefki ve yazılım olarak Flarum kurulu, ve teşekkür ederim tekrardan

berkanorhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değerleneceğini sanmıyorum çünki rakipleri çok var ve sağlam reklam basıyorlar bu arada site hazır sitemi wp olarak mı yoksa script olarak mı kurdunuz beğendim.
Evet haklısınız çok fazla rakipleri var ve o rakiplere karşılık gelebilecek olaylar, düşünceler peşindeyim umarım üstesinden gelebilirim MyBB kullanmaktayım.

runo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metin2 server tanıtımları Metin2 hakkında bilgi PVP server kurulum files paylaşımı gibi gibi gibi.
Evet aslında Metin2 çatısı altında bir çok paylaşım yapmayı hedefliyorum.

semihgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son zamanlarda pvp kurulumları falan oldukça arttı hocam. Bence yeni bir pvp düşünen birine satılabilir. Elbette çoğu yeni kurulan sonuna mt2 vb şeyler ekliyor. Bunu düşünen kişi gelişmiş bir proje planlıyorsa kullanabilir. Lakin yinede söylemek isterim kısa ve sonunda mt2 olanlar daha tutucu oluyor hep.
Edit olarak tanıtım gibi şeylerde kullanılabilir.
Çok teşekkür ederim, eğer istediğim olaylarda başarısız çıkarsam dediğiniz gibi değerlendirebilirim

sdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemik kitlenin takıldığı forumlar var. En son 9-10 yıl önce oynadım, o zaman bile sağlam kitleye sahip forumlar vardı. Metin2'nin eski kitlesi varsa bile sizin foruma gelmeleri için bir neden olmalı. Reklamlar, çekilişler, hediyeler olmadan çok zor. Bütçeniz yoksa olmaz yani.
Gerçekten haklısınız ve bu konudaki eksikliği düzeltmenin bir yolunu bulacağım.. ( dediğiniz üzere çekilişler vs.)

onuruska adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beğendim kayıt bile oldum. Kullanıcı adı : onur hediyemi beklerim
Çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz ve emin olun hediyenizi vereceğim, sizi unutmayacağım

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Plan güzel site ismi oyunun kıynettlilerinden 😂
Tavsiyem site üzerinde item alışverişi de ekleyebilirsin esc ile yani ödeme sana yapılır item sende durur sen parayı birine itemide birine verirsin
Tavsiyelerim olucak pm atıyorum
Tavsiyelerinizi kesinlikle dinleyeceğim, pm için geri dönüş yapıyorum