Sadece .tc uzantı ve jenerik ise mantıklı hocam, o da proje var ise yani. Ajans.tc boşta, takipci.tc boşta, vs. bunun gibi bir sürü boşta alan adı var. Değerli / mantıklı olsa, çoktan dolardı. En ucuz 152 TL kayıt ücreti benim bulduğum, yenilemesi ne kadardır bilmiyorum tabi. 2 haneli bile arasanız bulursunuz mesela mf.tc gibi, bu da boşta.
kendi sitesinde 125tl
.tr çıkıp resmi olarak türkiye domain uzantısı olarak geçmediği sürece piyasada yer edinebileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden önermiyorum.Kişiselde kullanabilirsiniz ama
peki sizce projelendirirsek google keyword domainden dolayı sever mi
hocam hayırlı olsun domain domaindir ama ben bu zaman kadar projelendiren görmedim yada denk gelmedim kişisel portföy yapıcaksan adsoyad .com.tr belgesiz alınıyor.5 dk içinde.
kimlik isteniyo ki kendim için 10 a yakın domainim var zaten
adsoyad.com adsoyad.com.tr
c4n.online
c4n.site
can.com.tc
mehmet.com.tc
ama .tc ler çok hoşuma gidiyo ve pa da değerleri çok yüksek
.TC belki olabilir .com.tc .net.tc değersiz buluyorum
mantıklı .com.tc bence de özel olarak almadıgınız takdirde değersiz
com.tc , pro.tc falan hiçbir şekilde para edeceğini sanmıyorum.
.tc için ise çok güzel domainler olmadığı sürece yine bir işe yaramaz diye düşünüyorum. Seo.tc r10 üstünden açık arttırmayla satılmıştı , tam satış rakamını bilmiyorum sonuna kadar takip etmedim ancak 300-400 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Yukarıda da belirtilmiş 2 karakterli domainler bile var boşta.
wx.tc hatta oo.tc bile boşta.
boşta olanlar var evet alınır mı projeye bağlı benim asıl merak ettiğim google nin sevip sevmeyeceği