Ne yılları ayarında olduğu benim umrumda değil, yazımın tarzındada hiçbir saygısızlık boyutu olmadığı gibi sizide rencide edicek yazı stiline sahip değilim. Yine aynı şekilde ürettiğim aplikasyonunda ne yazık ki fiyatına BEN yazdığım için BEN karar veririm, içimden daha yüksek ücret yazmak geçiyordu ancak burada satışa çıkardığım ilk projem olduğu için uygun tutmak istedim. Tekrardan ücret konusundan küçümseyici tavrınızı şaşkınlıkla izliyorum. Tekrarlanan bir algoritması olduğunu zaten konuda belirtmişim! Yine aynı şekilde bir yazılımın ne tekrarına nede nasıl yazıldığından ziyade icraat odaklı olması gerektiğini belirten düşüncemi yineliyorum. Eleştirinizin keskin değil terbiyesizlik boyutunda olduğunuda tekrardan yineliyorum. Algoritma çokluğundan benimde bilgim var, ve ben şu an için çalıştığını biliyorum, inanıp inanmamak keyfinize kalır. Track ve iz hakkındada izin verirsiniz ki bilgi dağarcığım yeterli neyin ne olduğunu gayet biliyorum, ayrıntılı ve teknik bilgiler doldurarak okuyanları sıkmak istemediğim için kaleme almadım, bunlar hakkındada bir algoritma mevcuttu ki sormak yerine hala edepsiz yorumlarınıza bir yenisini ekliyorsunuz. Ukalaca tavrınızı tekrar kınıyarak dikkate almıyorum, kendi ihtiyaçlarınıza yeteri kadar bilgi sahibi iseniz burda işiniz olmamalı, kendiniz yazar kullanır yada satış sağlarsınız, orasıda beni alakadar etmez. Yazdıklarınız sonrasında cevap hakkım doğduğu için yazıyorum. Cevap vermemenizi rica edip bu tartışmanın burda sonlanmasını bekliyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
Hayir 2011 yillari ayarinda bir "tekrar yazilim"la 200 liralik satis yapabilmeyi ummaniz uzuyor beni, o yuzden keskin bir elestiride bulundum kendimi frenleyemedim.
Google dediginiz motor derya deniz algoritmalara sahip, bunun en temeli de user profile tracking nanesi. Giris yaptiginiz tum sitelerde footprint birakiyorsunuz, analitiktir adsense'tir. Ivir-zivirdir. Dns guncelleyip her seferinde piril piril headless browser kaldirarak sadece random bekletip google amcayi kandirabildiginize kendinizi inandirmaniz uzdugu kadar gulunc de geldi ayni zamanda.
Kendi ihtiyaclarimi giderecek birikme sahibim neyse ki

Tekrardan kusura bakmayin, iyi satislar hocam. Sevkiniz daim botlariniz kuvvetli olsun.