Hocam, buna benzer sistemlerin genellikle havuz kullananlarından zarar görüldü. Havuz sistemleri dahil tüm yazılımlarında Googleın bot algılama sistematiği hakkında güncellemelere açık olmaması, geliştirilen bot algımaya uyum sağlamamasından kaynaklanıyor. Ben size programın çalış çalışmadığını kanıtlamaktan ziyade, yazmak için yazılmamış bir bot farkındalığı yaratmayı, bir çok araştırmalarımın ve tecrübelerimin sonunda oluştuğunu belirtmek istedim. Garanti olarak en güncel bot algılama algoritmasının farkına varamayacak şekilde kod ve algoritma düzenine sahip olduğunu zaten konuda belirttim. Dayandığım kanıtlardan bir örnek verilmek gerekirse, algoritmanın yanılttığını araştırma ve tecrübelerime dayanarak biliyorum ki yine konuda algoritmasınıda açıkladım. Yıllar öncesindede bugündede geçerli olan şey, güncelliği koruyabilmektir, çünkü Bot algoritması her geçen dönem güncellenir ve sizinde buna ayak uydurmanız gereken algoritma ile program yazmanız gerekir.
Çalışıp, çalışmadığını sormadım zaten. Bu sistemler siteye her zaman zarar verdi, siz neyin garantisini veriyorsunuz? Garanti verirken hangi kanıtlara dayanıyorsunuz? 3 yıl önce bu tanıtımı yapsaydınız konunuz oldukça rağbet görürdü, ne demek istediğimi anlıyor musunuz?
Evet, kusura bakmasınlar onlar içinde hoş karşılanmayan bir durum olacaktır.
Adwords cular gelirse linç yiyebilirsiniz.