mymzffr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pinterest bitmedi özgün çalışmayan spam ile bir yere varabileceğini zanneden emek hırsızları için bitti özgün çalışıyorum hiçbir şeyde yaşamadım
Fotoğraflar da full özgün mü?

mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım maksadınız bu tarz önlemleri alması için pinterest mühendislerine yol göstermek.
Şu forumda açık açık anlatılan bütün spam yöntemlerinin hepsini pinterest mühendislerine mail olarak ileten kişiler var.
Sürekli aynı şeyleri yazmanızın maksadına başka anlam yükleyemiyorum.

Olmamış bir şeye karşı kim neden kendini hazırlasın.
Hadi bu dedikleriniz oldu diyelim, session ile pinleme olmazsa manuel dışında spam yöntemi kalmaz, spam büyük oranda biter.

Her yazılımcı pinterestin spamı fişini nasıl çekeceğini zaten tahmin edebiliyor.
Hepimiz burada fikirlerimizi yazalım pinterest şöyle yaparsa, böyle yaparsa spam biter diye.
Pinterest mühendislerine, spam cephesinden bütün herşeyi ifşa edip yolumuzu tamamen kapamaları için kendi elimizle kendimiz verelim bütün bilgileri.

Diyeceksiniz ki koskoca pinterest burada yazılanlara göre mi spamı bitirecek.
Pinteresti de kodlayanlar sizin bizim gibi insan ve forumları dolaşıyorlar, mailleri okuyorlar.
Ki burada paylaşılan çoğu taktik 2-3 hafta içinde bitti.

Eğer pinterest spamın fişini çekerse, adresinizi iletirseniz size kına yollayabiliriz.

Edit: bunlar sadece 2 sayfa içinde bulduklarım. Daha diğer sayfalara baksam hep aynı tarzda mesajlarınız dolu.
Hocam birazdan ilgili üyenin arkadaşları gelip sizi linç etmeye başlayacak. Vaziyet alın.