2003 kayıtlı, 17 yaşında bir alan adı olup projelendirmeyi düşünmekteyim. Proje kapsamında web sitemin giriş sayfasını blog tarzında yapmayı planlıyorum. Blog sayfasının sağ üst köşesinde forum butonu olacak ve forum bölümüne erişmek isteyenler o butona tıklayarak foruma giriş yapacaklar. XenForo lisansım ve özel temam mevcut olup forum bölümü dışında blog sayfasının sağ üst köşesine hemen foruma giriş butonu yanına online alışveriş butonu koymayı düşünüyorum böylelikle bu butona tıklayan kişiler de muhabbet kuşu kafesi, yem, mama, suluk, tünek vb. sadece muhabbet kuşu ürünlerini alabilecekleri bir e-ticaret sayfasına yönlenecekler. Yalnız bu e-ticaret sayfasını sopsy, shopier tarzı platformlar üzerinden ücretsiz oluşturup bu sayfaya yönlendirme yaparak ürün incelemesi ve satışı yapmayı düşünüyorum. İlerleyen süreçte duruma göre belki kendi e-ticaret alt yapımın kurulumunu yaparım. Sizlerinde projemle alakalı şurası şöyle olsa diyebileceğiniz her türlü fikire açığım arkadaşlar. Şimdiden herkese teşekkürler.