Savunulacak bir yanı yok işte hocam neden zorluyorsun ki? Millet tarihe göre konularını yayıp, en sonada denemelerini vs koyarım diye düşünmüştür. Olamazmı yani? Zamanında bende bu şekilde çalışmıştım. Sınav tarihini değiştirmenin ne faydası olacakti ki şimdi?
dostum hepi topu 1 ay içinde bütün planını bu tarihe göre yaptığını ve bunun sınava 2.5 ay kala olduğunu söylüyorsun bu ne kadar mantıklı sence? Cidden anlayamadığım için soruyorum şimdi;
Ocak ayında sınav haziranda olacak şekilde hazırlanmış bir plan vardı
Nisan ayında bu plan
temmuzda olacak şekilde revize edildi
Mayıs ayında temmuzda olacak denilen sınav tekrar hazirana alındı ve
nisan ayındaki bütün planın bozuldu
1. Bu sınav hiç ertelenmeyip direkt haziranda yapılsaydı
bugüne göre ne değişecekti
a- Nisan ayını
boş geçirmeyip sınava çalışacaktın
Bu dediğiniz; örneğin eylül ayında
sınav temmuzda olacak diye açıklansaydı bütün planı buna göre yapardın
sonrasında
mayıs ayında sınav hazirana alınsaydı planım bozuldu deseydin haklıydın ama ay olmuş mayıs, daha plan mı kaldı Allah aşkına
Benim akrabalarım da bu sınava girecek olanlarla konuştuğumda
hepsi ocak şubat ayında konularını bitirmiş soru çözmeye başlamıştı sizinki daha çok bahane gibi,
sınavdan düşük alınca aileye yutturulur bu ama mantıklı değil.
baba yaaa sınavı temmuzda yapsalardı kesin 400 ü geçecektim nisan ayında temmuza aldıkları sınavı 25 gün sonra eski tarihine çektiler bütün düzenim bozuldu ya tüh ya
Bu arada daha 6-7 sene önce bende bu sınavlara giriyordum empati yapamayacak yaşta değilim ama siz 12-13 yaşında çocuk gibi bahane yapacak algıdasınız dışarıdan bakıldığında düşük not aldığı için saçma bahaneler bulan bir afacandan başka birşey değil göründüğünüz. Bu sınava
herkes aynı gün girecek, daha çok çalışan daha çok hakeden, daha çok emek harcayan kazanacak daha iyi notlar alacak.
Daha çok dua eden, daha çok ağlayan, daha çok bahane bulan ve daha çok ben haklıyım diyen değil bu sınavda başarıyı daha çok çalışmış olanlar kazanacak. Kötü bir haberim var bu sınav son sene çalışılacak bir sınav değil hele hele ertelensin 3-5 ayda çalışırım zaten diyebileceğiniz bir sınav hiiiç değil...