Uzun Zamandan Beri Bot İşleri Yaptıgım İçin Şöye Bir Açıklama Yapayım Bende

1 - Öncelikle Daha Önceden İş Yapmadıgım ve Yaptıgım İş Sonucu Güven Duydugum Bir Müşterim Olmadıgı Sürece Ücretini Peşin Almadan Bot Yapmam En Azından Ücretin Yarısını Alırım Karşılıklı Güven İçin
2 - Haber Botu Yada Benzer Türevdeki Ugraşı Cok Fazla Olmayan Botlarımı Genelde Şifrelemem.
3 - Yazılım Süresi ve İşçiliği Konusunda Beni Yoran Her Botu Şifrelerim Asla Kaynak Kod Vermem. Özellikle İstenirse Extra Ücret Talep Ederim Bu Extra Ücrette Yaptıgım Botun Ücreti Kadar Daha Bir Ücret Olur Genelde

Yazılımcı Arkadaşı Bu Konuda Haklı Görüyorum

Çünkü Arkadaşında Belirttiği Üzere R10 Olmak Üzere Bir Çok Platformda Çok Komik Fiyatlara Botlar Yapanlar Var. (Bir Çoğu Ücreti Alıp Ortadan Kaybolanlar Yada Yaptıgı İşin Arkasında Durmayanlar)
Bu Yazdıgımdan Kimse AlınmasınUcuz Fiyata Her Bot Yazan İşten Yeterince Anlamıyor Yada Destek Vermiyor Demiyorum.
Burda Önemli Olan Emektir.
Ben Yaptıgım İş Karşılıgı Emeğimin 200 lira Ettigini Düşünürüm Başka Birisi 50 Lira Düşünür O İş yapan Kişiye Kalmış Birşey.

Ayriyeten Acemiliğime Gelmiş Kaynak Kodu İstememişim Diyorsunuz bu Konuda Arkadaşın Talebine Uymanız Gerekir.
Çünkü Arkadaşın İnsiyatifindedir Kodları Size Verip Yada Vermemek.