EmpaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim bildiğime göre de dsl altyapıları ortak kullanılırken fiber altyapıları ayrı kullanımda. Belki ben hatalı biliyor olabilirim ama Türkcell de bunu söyledi maalesef. Internetten de baktığımda Türktelekom varken Superonline maalesef bulunmamakta
Yok hocam öyle bir olay yani benim bulunduğum bölge site içerisinde sadece turkcell superonline altyapısı var türk telekom veya vodafone bu altyapıları kullanabiliyor. Turkcell müşteri hizmetlerinde bir bilgi kirliliği olduğunu düşünüyorum. Her aradığımda farklı cevap alıyordum artık uğraşmayı bıraktım.
Superbox modem değiştirmek için ilk aradığımda müşteri hizmetlerindeki temsilci paketimin kampanya paketi olduğu için modem değiştirme hizmetinden yararlanamayacağımı söyledi şikayette bulundum. Ertesi gün aradığımda modem değişikliğini sorunsuz bir şekilde bayiden gidip yapabileceğim söylendi bir önceki gün konuştuğum ve aldığım cevabı söylediklerinde şaşırdım. Bu sadece 1.5 aylık süreçte başıma gelen basit bir örnek. Israrcı olun tekrar arayın