Merhabalar,
Bugün bir tanıdığım, benimle hiç alakası olmayan kendisinin takip ettiği bir sayfada, benim dün paylaştığım hikayemin, hikaye olarak paylaşıldığını söyledi.
Söylediği sayfaya girip baktım, gerçekten pasta süsleri, paketleri ve paylaşımları arasında benim paylaştığım, hatta gizli hesaptan paylaştığım hikayem var.
Sayfa sahibine mesaj atıp o arada çevremdekilere sormaya başladım. Çevremdekilerin bir kısmı benim gibi görüyor, yani sayfaya girip hikayelerine bakınca benim şahsıma ait olan fotoğrafı görüyor, bir kısmı göremiyor. Sayfa bana dönüş yaptı; yalnızca sayfa içeriği ile ilgili paylaşımların olduğu, benim fotoğrafımı görmediğini söyledi.
Benim elimde kendi çektiğim video var fotoğrafım görünüyor, onun elinde kendi çektiği video var fotoğraf görünmüyor.
Daha sonra sorduğum kişilerden yalnızca android kullananların fotoğrafı gördüğünü, ios kullananların görmediğini farkettim.
Hatta sayfa fotoğrafları öne çıkarmış, benim şahsi fotografım da sayfada öne çıkarılmış olarak görünüyor ama bunu yalnızca ben, benim hikayemi görebilen android kullanan arkadaşlarım görüyoruz.
Akşama kadar kafayı yedim gerçekten, sorunu ve çözümü bulamadım..
Tüm hikayelerini tamamen silerek sorunu şimdilik ortadan kaldırdık nasıl ve neden böyle bir şey oldu hala anlamış değilim..