Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
kıbrısta hukuk dahil herhangi bir bölümde meslek sahibi olabilmek için 3 ünide okuman gerekiyor, biri daü ikincisi odtü kktc kampüsü, üçüncüsü ise yakındogu üniversitesi. bunlar haricindeki üniler çöp. 3 tanesinde okudum yani 1 seneyi bitirmeden bölümm veya alan degiştirdim açık söylyim 2sinde sınıfın alayı bursluydu ama yine üç beş bir şey veriyorduk e adamlarda kazanabilmek için kalitesiz egitim sunuyorlardı. gördügüm en kaliteli egitim daüdeydi. tabi yakındogu ve odtünün ne derece iyi okullar olduklarını söylememe gerek yok. hayat konusuna gelirsek yani kktcde okul okuyacak adam bir kere zengin olmak zorunda, burda başka bir paradoks başlıyor zenginsen yani üç aşagı beş yukarı bir istanbul falan görmüşsen ada hayatı ızdıraba dönüyor. kocaman bir köydesin. en ucuz ev 800 lira falan civarında buna da ev denirse. ortalama asgari ücret 4 bine dayandıgı için tüm fiyatlar en az bi yüzde 30 falan artmış durumda. üstüne ekstradan adanın ikincil kullandıgı döviz birimi sterlin oldugundan bu da ne olursa olsun hiç düşmeyip akranları artarken daha fazla arttıgından her şey ateş pahası oluyor. orta halli bir aileden geliyorsan çok zorlanırsın. daha detaylı bilgileri kurmuş oldugumuz siteye girecektim corona olayları şevkimi kırdı belki oranın linkini verirdim soracak olan ordan sorardı neyse kısmet.