oquzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demek istediğiniz aynen bu sanırım hahahha

Evet buna benzer ama dediklerimin yanında bu fotoğraf hiç kalır. Haram ve etik değil ama çok büyük bir kazanç sağlıyorlar. Ne kadar sağlasalarda %90'ı hapisi boyluyor %10'ununda başına bir şey geliyor.Bu tarz şeyleri görmek için deepwebe girmeye bile gerek yok. İsmini vermek istemediğim btc ile ücretini ödeyip kayıt olunan gizlilik esaslı forumlar var.Hatta türkiyede olanlardan birisinin başı geçenlerde fena dertteydi. Polis tüm üyelerinin bilgilerine falan erişmiştide sonra naptılar bilmiyorum forumları tekrar yayında.

Böyle anlattığıma bakmayın sakın kimse heves edip girmesin, bu insanların hayatları hızlı ama çok kısa sürüyor

Genelde çalışma mantıkları şu şekilde olur, 2 tip insan bunlardan alışveriş yapar: birisi normal inanıp almaya çalışan, biriside kendini tilki sanıp beni dolandıramazlar diyen.
Birinci tip insanı hiç acımadan çarparlar zaten affetmezler
İkinci tip insanı ise admin ortadaki takası sağlayan adam olsun sen parayı admine ver eğer sana telefonu gönderirsem adminde paranı bana versin derler işin içine admin girer.Bu forumların adminleride zaten tüm konudan haberdardırlar öyle adminden izinsiz kimse satış konusu açamaz. Sonuç olarak ikinci tip insan parayı admine atar ve adminle satıcı beraber dolandırırlar