Hocam laptop kullandığınız için touch panel olabilir. Siz her ihtimale karşı malware virüs taraması gerçekleştirin bence.
Yabancı bir forumda diyorki ;
windows tuşuna basın veya arama bölümüne girin '' hizmetler '' yazın enter'a basın. Dokunmatik Klavye ve El Yazısı Paneli Hizmeti bulun. D'ye basarak D harfine giderek daha çabuk bulursunuz.Bu hizmeti çift tıklatın, başlatılmışsa, durdur'u tıklatın ve Başlangıç türünü Devre Dışı olarak ayarlayın.
Aynı hizmet bende de var, laptop kullanmıyorum.Şuan benim ki, Çalışıyor-Manuel(Tetikleyici Başlatma) olarak seçili. Oradan devre dışı veya elle seçeneğini seçerek laptopu yeniden başlatın. Eğer yine devam ederse eski haline getirin orayı ve virüs taraması yapın.
EDİT : windows tuşu + r tuşuna basın, regedit yazıp girin sonra sırasıyla
BilgisayarHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindo ws NTCurrentVersionImage File Execution Options
konumuna ulaşın. eğer burada görürseniz bahsettiğin isimde birşeyler.
tekrar windows+x tuşuna basarak '' çalıştır '' girin,
açılan komut istemi penceresine
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\WindowsInternal.ComposableShell.Experiences.TextInput.InputApp.exe" /v Debugger /d "%SystemRoot%\system32\systray.exe" /f
taskkill /im "WindowsInternal.ComposableShell.Experiences.TextInput.InputApp.exe" /t /f
komutunu yapıştırın.
Sonucu bekliyorum :P
EDİT 2 : Farklı bir forumdan çözüldüğünü söylemiş ;