Nekra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam olayın batarya yada windows sürümü ile alakası yok, sizin ekran kartınız Nvidia geForce GT540 yani "Optimus" Yani sadece yüke binince çalışır, boştayken İntel gömülü ekran kartı çalışacaktır. Bazı modeller ekran kartını seçmenize izin verir ama her marka ve model vermez, model numarasını yazarsanız ona göre bakarız. Nvidia sizin ekran kartınıza destek vermez, Nvidia hiç bir ikili sisteme destek vermiyor. Onun için sürücüyü Packard Bell sayfasından indirmeniz gerekir, tüm sürücüleri üretici sayfasından almalısınız.

Edit: Packard Bell sayfasından tüm sürücüleri indirmek yerine recovery varsa onu indirin ama sürücüler yalnızca ait olduğu windows sürümde çalışır. Eğer sitede laptopa ait windows 10 ile ilgili sürücüler varsa, o zaman sürücüleri indirip windows 10 kurun.
Hocam nvidia denetim masasından ekran kartı seçme işini hallettim ama hala nvidia expereince ve elle driver yükleme işleminde hata alıyorum. Bu arada packard bell in sayfasında seri numarası ile driver yüklemeyi denedim ama hizmet şuan kullanılamıyor mesajı çıkıyor. Teşekkür ederim.