Konuya katkıda bulunacaklar için bende kendi görüşümü belirtmek istiyorum. @Adaweb79; 'in dediği gibi bir ilan sitesinden ilanların düzenli olarak çekilmesi için bot yazdırmak istedi. Konusunun linkini de şöyle bırakayım; https://www.r10.net/bot-yazilimlari/...ilacaktir.html
Konusunda da görülebileceği üzere kaynak kodu ile alım yapılacaktır şekilde bir ifade bulunmamakta. Bende bu doğrultuda bir fiyat verdim kendisine. İstediği bot kapsamlı birşeydi ve bende bunun için tüm testleriyle birlikte 7 günlük süre istedim kendisinden. İkinci gün botun %90'ı tamamlandı ve testler için arkadaşımızın sitesini hazırlaması beklenmiştir. Bu sürede kendisinin bir takım özel istekleri de kırılmayarak itina ile gerçekleştirildi. Botun testini gerçekleştirdik ve hiçbir problem ile karşılaşılmadı. Nihali kurulumu yapabilmek adına kodlarımı lisanslamak için ücretimi talep ettim. Burada kendisiyle anlaşamadık. Şayet kodları talep edilirse birçok kişinin de katılacağı gibi işin ücreti doğal olarak artacaktır. Zaten bu işler çok komik rakamlara yapıldığından dolayı son derece hakkım olan bir davranış gösterdiğimi düşünüyorum. Katkıları için herkese teşekkür ederim.