Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun, herkes yaptığı işin fiyatını kendi belirler fakat bu tarz ticaretlerde bana kalırsa ne ile yapılacağı söylenmeli, en azından aksi bir durumda. Yani hazır broşür yapılabilecek servisler var sadece kanva da değil, buralar kullanılıyorsa en azından belirtilmeli. İnsanlar özgün bir şey istiyor, yoksa resim üzerinde bir iki düzenleme yap geç.

Ben de grafikçilerden son birkaç çalıştığım kişi haricinde bir sitemde bulunmak istiyorum. Lütfen yaptığınız çalışmalar ile referanslarınız arasında dağlar kadar fark olmasın. Referansa güvenerek iş veriyoruz ve sonuç hüsran. Referansı örnek alıyoruz, bunun gibi olsun diyoruz yine sonuç hüsran.

Ayrıca ben de @aykutbasyigit; ten kanva pro aldım. kendi imzamdaki eğitim videolarının tanıtım videosunu vs. kanva pro ile hazırladım. kalitesiz, referanslar ile alakasız işler görmektense kanva ile kendim yaparım.
Birinci cümleniz imzamın birinci cümlesi diğer cümlelerinize de katılıyorum...

Ayrıca sizin şikayet konusu açmanız gerekir. Çünkü sizin "R10 da ki bir grafiker" cümleniz herkesi zan altında bırakır En azından bilinsin ki diğer insanlar da mağdur olmasın diye düşünüyorum...