Merhaba,
Bu bir şikayet konusu değildir. Sadece bilgi almak istiyorum. Bu konuyla ilgili kimseyi zan altında bırakmıyor ve herkesin işine saygı duyuyorum.
Forumdan bir arkadaşla birkaç sayfalı "broşür" için anlaştım. Bana 3 dakika olmadan kapak sayfasını attı. Bi baktım "Kanva" da yapılmış (Hazır şablonlardan anladım). Tabi arkadaşı da rencide etmemek için ve "Kanva" da yapılamaz diye bir şart koşmadığım için bir şey demedim, tam ben sayfayı incelerken 2. sayfanın tasarımı geldi. Ne yapacağımı düşünürken, süre kazanmak amacıyla yaptığı sayfalarla ilgili birkaç düzenleme talep ettim. Zaten Kanva'da isteyen istediği gibi tasarım yapabiliyor, ne gereği var şimdi durduk yere broşür için XXX ödemeye diye düşündüm. Ve hocam ben çalışmayı iptal ediyorum, 2 sayfanın ücretini size ödeyeyim dedim ve XX tutarlı ödemesini geçtim. Üstüne birde trip yedim, iyi mi.
Acaba bu gibi ihtiyaçlarla ilgili konu açarken yeni şartlar mı koymalıyız? "Kanva'da yapmayın" gibi?
Sonuç olarak ben
@aykutbasyigit; hocamdan 10 liraya Kanva Pro lisansını daha önceden almıştım. Birkaç dakika içerisinde bitireceği bir iş için (ve benimde -grafik bilgim olmadan- kolaylıkla yapabileceğim) XXX neden ödeyeyim diye düşünüyorum.
Acaba haklı mıyım, haksız mıyım?
Sizlere danışmak istedim.