siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtiçi kargodan bahsediyorsunuz sanırım.yazdıklarınıza bir katkıda bulunayım.(yurtiçi kargo ile çalışıyorum) Yurtiçi kargo her yere götürüyor, ancak şube bazlı kota koymuşlar (Aralık ayındaki o yoğunlukta da yapmışlardı)..Atıyorum, evinizin yanındaki şubeden istanbul çekmeköye kargo gönderiyorsunuz. o şube eğer kotasını doldurduysa bugün kargonuzu alamıyoruz diyor.Yarına bırakıyor... geçen hafta çok yaşadım bunu. hatta 1 adet kargoyu çarşamba günü şubeye bıraktım, ancak bu sabah girişi olmuş(genelde ertesi gün giriş yapıyorlar)...yurtiçi kargo ile gönderirken dikkate alınacak bir durum...

İnternetten satış hiç yapmıyorsanız, nabız ölçmeniz açısından ilk önce ücretsiz olarak gittigidiyor ve sahibinden.com u denemenizi öneririm...Bir de siteden gördüğüm kadarıyla n11 den şikayet sayısı fazla...
Hocam şimdi gittigidiyor.com için de mağaza açıyorum onu bu akşam bitirmiş olurum.

N11.com için mağaza açamıyorum ticaret odası kayıt istiyor (biz esnaf odasına ve nakliyeci odalarına kayıtlıyız.) Ailemle konuşup almaya çalışacağım.