AKlN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayal dünyasında oyun oynayıp dursun takmaya bile gerek yok. Tahmin edeyim eklentide hesap bilgisi çalmak için mi kullanılıyordu.
doğru tahmin ama eklenti profesyoneldi

inşallah tavsiyeme kulak asar

Judith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boş yapıyor.
SeoBilgini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklınca phishing ile çerezleri alıyor ama bunun R10'la ne alakası var anlamış değilim
sicknessxD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben daha kolay yeni instagram hesabı açıyorum.

Bu kadar aksiyona gerek yok,müzik de kulağımı tırmaladı zaten.
BerkayZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fake Instagram scriptiyle ilk sitede girilen şifreyi çekiyor bir şey yaptığı yok yani de r10 ile ne alakası var bunu anlamadım. 5 yaşındaki çocuk da aynı şeyleri yapabilir.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazık ya uğraşıyorlar uğraşıyorlar ama bir yere varamıyorlar sürekli bir videolar izleyip heçkırcık olmaya çalışmak çok acınası bir durum 😁
Revilationer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nabıyor hocam bu
Ücretsiz SSL i neden gösteriyor onu da anlamadım
Hacker olmak isteyenler için https://geekprank.com/hacker/simulatoru/
Bu kafaya erişmek için ne yapmamız lazım
rootbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah lamerlar ne zaman biteceksiniz

Oruç bittikten sonra bi 70lik açıyorsun miss
kaolin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1,5₺ fark ile bol köpüklü olsun mu ?
Judith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoluk çocuk işleri işte.
Ya ben baştan izledim de olayın r10 la alakası yok sndofjfkf
semihgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bir şey anlamadım. Boş bir video gibi geldi.
Ragnarok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazık kafana 😂 hayır r10 ile ne alakası var bunun ? Log atmış insta scripte kendi kendine çerezlerden hesaba giriyor neyse eğlensin üzmeyin
Büyük ihtimalle 1-2 arkadaşına hava atmak için video girişine putty falan koymuş hack işlemi yapıyormuş gibi en sonuna da öğeyi denetle ile r10dan ayrılıyorsunuz yerini düzenlemiş. Kısaca çok iyi kafası var arkadaşın.
Hyoudo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendini hacker sanan veletlerle uğraşmayın .d yaptıgı kendi fake sitesine giren hesapların cookies bilgisini alıp instaya geçirmekti boş işler
rootbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kscvjskdfljksdljl Cahil bari birşey yapsa ufak bişey anlarımda instagramla r10 un ne alakası var.
thepalabiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar neden dalga geçiyorsunuz?? Ayıp değil mi? Belli ki engelli. Yazıktır günahtır. Engellilerle dalga geçmeyin...
Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben de az önce sağ üstü eckledim hemen fastphp uçak gibi yetişip hızır gibi düzeltti bu da kanıtı alın inanmayan anten taksın(!)
Oradaki yazıyı seçip f12den düzenlemiş bir olayı yok yani başlıktada yazdığınız gibi lamer.
PardoraS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cici hacker
barisaydemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ssl sslstrip denilen bi olay local ağ üzerinden işe yarar uzaktan hiç bi işe yaramaz.
Enginu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zeki Müren de bizi görecek mi?
incimsi01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
putty sahnesine kahkaha attım aasdasd
https://geekprank.com/hacker/simulatoru/ bu site ile dhaa profesyonel bi hacker abimiz olur apime iletem mail atam belki benim instayı çalmaz ahhasdasdasd
BlogKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya hani site içinde bir linke Tıklarsınız da hani şey der ya R10.net den ayrılıryorsunuz Farklı bir siteye yönlendiriyorsunuz. o ekran değilmi sondaki. bu arkadaş sayfa kaynağında consoldan istediğini yazmış gibi
Hayal dünyasında oyun oynayıp dursun takmaya bile gerek yok. Tahmin edeyim eklentide hesap bilgisi çalmak için mi kullanılıyordu.
ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğeyi denetle yapmış birde Instagramı; https://www.instagram.com/mertarda.1/?hl=tr
Maalesef evet hocam
akgulhakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah sabah ben ne güzel neşelendim böyle, müzik falan, ne içti acaba yazık güzel kardeşime benim 😂
AdsReklamNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tüh şikayet ettim bende bileydim etmezdim

@Coskun; abi ver avukata annesi babası uğraşsın. Bu çocuk böyle büyümesin.
akaderkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Yönlendirme sayfasını editleyem, phishing yapam, havalı olam."

Ohhh mis, sabah sabah gülmek iyi geldi.
Hiç zor olmayan süreçler sonucunda üstadımız bordoklavye reisin profilindeyim arkadaşlar😂çocuk hakkında asılsız yorumlar yapmayı bırakalım, paten sürerken kafasına aldığı darbe sonucu mental olarak instagram ile r10 arasında çeşitli api ainleri düzenliyor😂

JimmyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komik😂
Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman Tanrım, olamaz.
sicknessxD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha göbekbağı düşmemiş bu çocuğun.
El kadar bebe
asiminnesli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim ana takıldığım nokta müziği çok aramış mı? Bu derece vasatlık kokan bir şey dinlememiştim hiç. Hadi birazcık malumatfuruşluk yapayım.
1 instagram hacklemek hackerlık değildir.
2 windows putty ikilisi yerine güzel bşr linux dagıtımı ile yaparsa videoyu hem gerçekçiliği artar hem daha hızlı iş yapar.
3 saçma sapan url ilerle instagrama gilen net maldır her siteye girerken bir url ye bakın her indirilen dosyanın uzantısına bakın
4 videodaki çoğu bilgi mantıksız session alsan ve kendine cookie olarak eklesen nolur ki sistem session üzerine kurulu ise senin cookie n ile ilgilenmez
5 v.s.
6 v.s.
E hocam adı üstünde çocuk ne yapacak böyle hareketlerden başka😂
Hafizyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acaba bende @Coskun; abinin profiline girip console dan kendi bilgilerimi mi girsem. hiç olmazsa birazcık iş adamı gibi hissederim. he ya dur yapayım
HBRyzeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kadarda Lamer olduğunu belli etmeseydi keşke arkadaş, tüh! yazık olöuş .
Adım 1- Google Search>Instagram Login Script
Adım 2-Domain
Adım 3-Free SSL
Adım 4-Kurulum
Adım 5-Cookie çalıcı Entegrasyonu

Son olarak; IVIT ARKDSLR BGN R10U HEKLİCEZ.IVIT BSLYLM. Şimdi PöTTY'Yİ açyz. çunku bn heççkırım b yüzdn ssh klnnym.
otukenwebtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PUHAHAHAHAHHAHAHAHA ULAN VİDEO MATERYALLERİ ŞUNLAR;

ÖĞEYİ DENETLE, SETOOLKİT, VİDEOYU KAPATMA TEKRAR BAŞLATMA

YENİ NESİL GÜMBÜR GÜMBÜR BİLADER YA
Açıklamada ki kafa bak beee 😁😁😁
Riga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocukların bugünlerde evde kaldığını düşünürsek demekki oyalanacak birşey arıyorlar.

Ayrıca bu çocuğun olduğu konusunda nasıl emin olundu bilmiyorum ancak, Çocuğun resimlerini burada paylaşmanız başınızı ağrıtabilir ve etik değil bilginiz olsun.

Tehdit konusuna gelecek küçük bir çocuğun eğlencesi olarak görünebilir ( eğer çocuksa tabiki ).

Her ne kadar çocuğun yaptığı doğru olmasada, o çocuk kadar putty kullanmayı bilmeyen hatta putty nin ne işe yaradığını bilmeyenlerin sayısı eminimki fazladır. Ne yaptığını bile anlamayanlar konuda zaten belli oluyor local ağ üzerinden cookie transferi yapmış özetle. Yönlendirme tarafı ise tabiki ögeyi denetle.

Tehdit olayını bir kenara bırakarak çocukların bu tarz işlerle uğraşmasını, kendini geliştirmesini ( iyi anlamda ) destekliyorum.
Çocuk vardır Arduino, PHP, PERL ile uğraşan Python yazan teknoloji meraklısı, çocuk vardır böyle 22 yaş gösterip YouTube'den kaptığı 3 5 şey ile babalanmaya çalışan. Bizim görmek istediğimiz bir şeye faydası olanlardır. Bir şeyden kendini bir klozet b*k sananlar değil. Ülkede zaten bunun gibileri olduğu için asıl isteklileri göremiyoruz. Mevzu bu.
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
la lamerliğinde şerefi bunlar şunlara lamer demeyin. lamer bunlara denmiyor. hackerin bir altına lamer deniyor. bunlar hackerin 1000 altı. lamere hakaret ediyonuz.
Riga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediklerinize kısmen katılırken, şunu vurgulamadan edemiyeceğim.

Bugün bununla heveslenip azmeden çocuk yarın öbür gün söylediğiniz dilleri rahatlıkla öğrenir.

Ayrıca hangi birimiz bu yollardan geçmedik oda ayrı bir konu. Her webmasterın bu yollardan bir geçiş süreci mutlaka vardır.

Söylediklerinizi zaman, konum, geçmiş ve anlık duruma göre düşünürseniz daha sağlıklı olur.
Weknow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir gece ansızın yapamazsın çocuk. Çünkü en geç 9 da yatakta olmalısın..
Kardeşim (12) C#'da benim lisedeki bilgime sahip ve ondan esinlenen yeğenim (14) arduino hastası bir kartlar ile uğraşıyor ben bile bazen algoritma yazarken takılıyorum. Bu heves meselesi ama bu yaşata heves ettiği şey yanlış.
akaderkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YouTube -> Hakkında -> Açıklaması: Instagram: @mertarda.1
EmircanAksu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şeyi anladım işte kendi çapında eğlendi söz de tehdidini savurdu(aslında yapılan hiçbir şey yok) vs ama o berbat müzik seçimi niye? 😄
YusufATMACA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazayım bilemedim bunu yazayım
delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okan reis bunlardan iyiydi yine 😄
Hocam dikkat edin takipte olabilirsiniz okan reis kimlerle kıyaslıyorsunuz beni deyip system32 dosyanızın silerek kökünü kazıyabilir 😂
delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mac var hocam onu biraz olsun uzak tutar😁
Okan reis bu kadar basit atlatılacak bir tehdit değil hocam 😂

Bütün kategorileri siler😂
Video yayınlayan kanalın sahibi cocugun olayla alakası yok arkadaşlar kendisi ile görüştüm oda mağdur bir mesaj görme linkinemi ne tıklamış onunda tüm bilgilerini çalmışlar.