ZeNaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Varsayımlar üzerine Ramazan Bayramıiçin düşünülen karar bence
  • 23 mayıs cumartesi
  • 24 mayıs pazar
  • 25 mayıs pazartesi
  • 26 mayıs salı
Bayram süresi içerisinde Arefe günü dahil 4 gün sokağa çıkma yasağı olabileceği aksi yani 9 günlük yasak olmayacağı düşünülmemektedir.
Ayrıca;
19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Nedeni İle İse;
  • 16 mayıs cumartesi
  • 17 mayıs pazar
  • 18 mayıs pazartesi
  • 19 mayıs salı
Dahil olmak üzere 4 gün sokağa çıkma yasağı olabileceğini düşünebilir ve ona göre tedbirlerinizi alabilirsiniz.

DipNot: 20 yaş alı ve 65 yaş üzeri için ise yasak günleri içerisinde günde veya bir gün olmak üzere 3 saatlik dışarı çıkma esnekliği olabileceği düşünülmektedir.

ALIŞ VERİŞLERİNİZİ YUKARIDA BELİRTTİĞİM TARİHLERE GÖRE YAPARAK MAĞDUR OLMAMANIZI ÖNERİR VE İZDİHAMA SEBEP OLMAMANIZI RİCA EDERİM.
Saydıklarınız zaten 8 gün ediyor.
Arada bağlayabilecekleri 20 - 21 ve 22 si mevcut.
Bende bu günlerinde bağlanarak 11 gün tatil olabileceğini düşünüyorum.

Bayram sonu esneklik yapılacaksa, bayram öncesi bir faciayı kaldıramaz bu beklentiler. Bayram alışverişini, bayramda köyde olalım düşüncesini bitirmek için şart birazda bu 11 gün tabi bunlar bana göre.

65 Yaş üstüyle alakalı alınacak kararın bugün açıklanacağını söylediler zaten. Diğerleri için 1 hafta daha bekleyeceğiz