Merhaba Hocam, Bana Pin geldi fakat ben yanlışlıkla yeni pin talebinde bulundum ve 4 aydır yeni pin gelmedi ne yapabilirim reklamlarım durduruldu ve kazanç sağlayamıyorum.
manuel doğrulama gerekiyor bu nedenle bunlara odaklanalım
1- Chrome gizli sekmede açın
2- Yeni bir gmail adresinden (yani adsense ile alakası olamayan bir gmail hesabı) giriş yapın
3- belirtdiğim linke girin
https://support.google.com/adsense/c...fication?hl=tr
4- Form açılınca bilgileri kendi adsense hesabınızda var olan bilgilerigirin yani gerçek bilgilerinizi.
5- Formu göndere basın
(geri dönüş yoğunlukdan dolayı 48 saat bazen daha fazla sürebilmekde)
adsense hesabımın reklamlar devre dışı 2 haftadır.Nasıl açılır sizce ?
bir mail gelmesi gerekiyor nedeni nedir diye
Hocam sitemin banli olup olmadığını nasıl anlarım ?
1.sitenizin her hangi bir sayfasında reklamların tamamı çıkmıyor ise
2. Bazı sayfalarda çıkıyor diğerlerinde çıkmıyor ise kısıtlamalı bandır tabi zamanla bu da normal bana dönüşer.
Not: Yönergeleri takip etmediğiniz için sitenizi düzeltmeniz gerekiyor ya bir illegal içerik veya açıklama ya da bir yönlendirme nedeni olabilir.
Hocam bi tanıdığımın yerel haber sitesi var. ajanslardan haber alıyor ilave olarak da kendisi yazıyor vs.
ilk açtığı zamanlarda orjinal olmayan içerik diye red aldı.
benim de çok aktif olmayan başka bi sitem için almış olduğum adsense var. acaba buradaki hesabı her iki site için kullanabilir miyim?
sorun olur mu?
Var olan hesaba o siteyi ekleyebilirsiniz, ancak tahminim içeriklerden dolayı onay vermeyecek olmasıdır. Haber sitelerinde ajanstan alınan haberlerin tek amacı vardır; yasal dayanak olmasıdır. Yoksa bir şeye yaramaz zira on binlerce site onu kullanıyor. Yani sitenin ayakta durması için gelir gerekiyor bu da news e girmesi gerek sonrasında özgün haberler girilebilir.
www.everestburo.com belki 10 defa onaya yolladım fakat hep aynı hatayı veriyor yardımcı olabilir misiniz
içerikler özgün değil ya da toplama yani rewite anlamsız içerikler bir nevi, translate gibi düşünün. Özgünlük şart hocam