esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
😁 tamam hocam birşey demedim sakin ol 😂 birisi bir konu açtığında türevleri açılıyor ona söylemek istedim, birisi alttaki üye gibi bir konu açtı sonrasında her yeni cümle türeten konu açmaya başladı
sakinim hocam sadece Modern Tema'da kişiselleştirilmiş gündem kategorileri seçilebiliyorken neden Off-Topic ve/veya Çekilişim Var kategorisini engelleme hakkınız varken engellemeyip suçu konu açanlara atıyorsunuz, bunu anlamıyorum. Haklısınız, r10 forum olarak sadece kaynaşma, bilgi paylaşımı forumu değil aynı zamanda ticaret forumu da. Ancak foruma sürekli ticaret için girenler neden sadece kaynaşma veya bilgi alışverişinde bulunmak için girenlerin açtığı konuları, attığı mesajları eleştiriyor bunu anlamıyorum.

Sözüm sadece size değil bu durumlardan şikayetçi olan herkese. Modern Tema'da kendi kişiselleştirilmiş kategorilerinizi oluşturabiliyorsunuz şikayetçi olmak yada mızmızlanmak yerine size verilmiş bu hakkı kullanın. Ticaret için giriyorsanız ticaret kategorilerini seçin, bilgi paylaşımı için Sorum Var, Genel Webmaster Konuları gibi kategorileri seçin. Kaynaşma için Off-Topic, Maxigeyik takip edin. Tamamen size kalmış. Ve evet forumda böyle bir özellik var, kullanın

İyi forumlar