Selamlar WordPress, Plesk, cPanel ve hakim olduğum diğer konuların ÜCRETSİZ eğitimleri verdiğim ve ismimi marka haline getirmeye çalıştığım Web sitemi sonunda açtım. Sizlerden gavura vurur gibi incelemenizi ve eksik hata öneri her türlü güzel yorumu bekliyorum. Siz yine de çok vurmayın terzi kendi söküğünü dikemez hesabı kaç yıldır siteyi bitiricem biticem bitiremiyorum, yakında portfoliomu da ekleyeceğim baya referansım var üşengeçlikten ekleyemiyorum valla. Site belki para kazanır diye birde sosyal sorumluluk projesi ekledim her ay elimden geldiği kadar tüylü dostlarımıza mama bağışı yapıyoruz bir kaç arkadaş siteden de bir şeyler gelirse gelenin üstüne %10 da ben ekleyip atıyorum 100 geldiyse 10 da ben ekleyip 110 + zaten yapmış olduğumuzla birlikte tüylü dostlarımıza bağış yapmayı da düşünüyorum ve bunun lafta olmadığının ispatı niteliğinde de yakın bir zamanda önceden yapmış olduğumuz etkinliklerden bir kaç video da ekleyeceğim. Fotoğraftan farklı şeylerde var sitede insan yaptıkça yeni şeyler geliyor şuan ki haliyle tahtaya sığmazdı sanırım
Sitenin yapım aşaması
Site adresi serdenci.com