Merhabalar hocam öncelikle çok teşekkürler konu için

İmzamdaki site üzerinde dediğiniz çoğu düzenlemeyi yaptım. 1-2 kategori boş kaldı onları doldurmaya çalışıyoruz şimdi. Ardından da adsense başvurusu yapacağız ancak adsense hesabımda küçükken birkaç yıl önce saçma sapan domainli bir siteyi onaya göndermişim ve haliyle red yemiş

Geçen gün farkettim ben de bu durumu böyle bir durumda ne yapabilirim. Hiçbir butona basılmıyor ve hesabımı iptal edemiyorum. Bütün bilgiler tek hesapta olsun istiyorum. Ne yapabilirim bir akıl verirseniz sevinirim.
Hocam bu konuda AdSense ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Ancak alacağınız yanıt süresi uzun olabilir. AdSense bildiğiniz gibi ücretsiz alan adlarına izin vermeyen bir sistem. Sizin şu an için AdSense panelinde yapabileceğiniz bir işlem yok. Feedback kısmından ekran görüntüsü ile anlatımı düzgün bir şekilde sorununuzu belirtmeniz gerekiyor.
Hocam bu konuda AdSense ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Ancak alacağınız yanıt süresi uzun olabilir. AdSense bildiğiniz gibi ücretsiz alan adlarına izin vermeyen bir sistem. Sizin şu an için AdSense panelinde yapabileceğiniz bir işlem yok. Feedback kısmından ekran görüntüsü ile anlatımı düzgün bir şekilde sorununuzu belirtmeniz gerekiyor.
Ayrıca Adsense hesabınız pin onaysız ise yeni bir hesap açmanızı tavsiye ederim.