Yalnızlığa yani huzura alıştıysan işin zor

bende huzura alıştım. kafam ütülenmiyor dilediğimi yapıyorum
Daha gençsin hocam erken korkmaya başladın
Bu ülkede yaşayamama korkusu var bende yazını okudum daha çok rahatladım hocam teşekkür ederim sağol
Yaşım 30 oldu, aileye bakmaktan kendime yatırım yapamaz oldum. Sonuç olarak bekarım da... Daha önünde çok yol var
Evli biri olarak yazıyorum, aslında evli olmam birşeyi değiştirmiyor tamamen mantık üzerine yazacağım (Evliliğimden çok mutlu, iyi ki evlenmişim diyen biriyim), bu kadar şeyi başarmış isen toplum baskısını yenmelisin ve nasıl mutlu isen öyle yaşamalısın.
Evliler yorum yapsın
Evimin direği ol ne demek sıfır bmw falan

Hocam şaka bir yana da biraz daha vaktin var kafayı çok yorarsan daha çok korkacaksın gelişi-güzel devam
2 senede o yaşta bu kadar yüksek meblağı bulman evlenmeyeceğimin önüne geçiyor, bilin istedim
https://www.youtube.com/watch?v=mSMycoGOKps
Birazda Gülelim Kasma kendini bu kadar beyaa kendi hakimiyetini ele almış her erkek gibi sende kaygıya kapılmışsın evlenemeyince hayatın sonu mu ??? Beni zorluyorlar ben evlenmiyorum mesela...Yanlış anlaşılmasın kastım evlenmemek değil Düğün istemiyorum ama maldivlerde tatil yapalım diyecek zekaya sahip bir zevce bulamadım kendime

Düğünü mantıklı bulmuyorum...
Evllik sevmeden olmaz.Feragat etmeden olmaz.
Tek tavsiyem parayı sebmeyin kölesi olmayın

yoksa evde kalırsın ...
Akışına bırakın, plan yapmayın. Gün gelir karşınıza çıkan bir kişi size tüm planlarınızı yaptırır.
Dert etmeyin, günü gelmemiştir.
Birden tanıştım, 2 hafta içinde evlenmeye karar verip hazırlıklar vs.. derken 3 ay sonra evlendim. Şimdi de "iyi ki" diyorum.
1 yıldır 1 pc alamadım 16 dan 17 olarak düşünebilirsiniz sen ise 18 de araba almışsınız gerçekten helal olsun hocam ama kalbinin sesini dinle nasıl mutluysan öyle yaşa
21 yaşındayım şuanda Hamd olsun iyi bir ticari birikimim var ama ben kendimi evli olarak düşünemiyorum bazı yaşıt arkadaşlarım evlilik ile şartlandırıyor kendini ben evliliği özgürlüğümden ödün vermek gibi görüyorum açıkcası iyi biri çıkmayana kadarda evlenmeyi düşünmüyorum.
aynı kafadanız hocam
sabah kalkıyorsun biri seni yönlendiriyor çeki düzen veriyor,kavga ediyorsun gönlümü alıyorsun doğum günün oluyor kutluyor,çocukların oluyor parka gidiyorsun baloncu geliyor balon alıyorsun parktaki herkese dağıtıyorsun falan filan bunlar güzel şeyler.
Evliyken isler degisiyor.Ornek olarak bilgisayarda işim var.Oglum baba ben oyun oynicam dedi.Arkadaslarinla sozlesmis.Ne diyebilirsin kuzu kuzu kalktim.Simdi sahura kadar onda.Ben sabah ise gidicem.Işim yarim kaldi.Yani her seyden kisitlaniyorsun.Evkiyken ozgurum diyen her seyi yapabiliyorum diyen de yalan soyler
standart bir yaşam için evlen yok ben sınırları aşacağım diyorsan ipsala sınır kapısı orada Dünya turu - farklı kültürler ( Benim kendime seslenişim )
hocam korkacak hiç bir şey yok, sadece şuan evlenecek kadar aşık olacağınız birini görmemişsiniz hepsi bu

Not: Bende evliyim, bu belki dünyanın en güzel şeyi (doğru insanla olduğu için)
Aslında en büyük korkum doğru kişiyi bulmak yazan arkadaşlardan da bunu çıkarım açıkçası çünkü çok sosyal bir hayatım yok en büyük zevkim arkadaşlarımla 101 oynamak bir mekanda ondada tüm ekip ya evli ya nişanlı hatta birinin 2 hafta sonra kızı doğacak
akraba ilişkilerim çok kuvvetli değil doğru kişi ya karşıma çıkmazsa korkusu daha fazla sanırım