Haklısınız, artık son dönemlerde bunlar artmış vaziyette. İnsanların gözü üstlerde, bu iyi birşey ama hedefledikleri konuma ulaşmak için çaba sarfetmek yerine daha kolay yoldan çıkmanın peşine düşmekteler. Bu da bahsetmiş olduğunuz durumların yaşanmasına neden oluyor ne yazıkki.
hocam olay tamamen bu

Müzdaripsiniz herhalde hocam bu durumdan ?
Gerçekler, olaması gerekenler işte hepsi bir şekilde farklı. Ama bir yandan da haklısınız.
hocam biraz öyle biz daha arkadaşımızın ayıbını yada çalışma arkadaşımızın diyeyim örtcez diye uğraşırken yapacağımız işe çöken , 1 saat geç kalsak yetiştiren birde üzerine ben idare ettim seni diyen vs. çok yaşadık.
En son bir şirkete girdim bilgi işlem olarak. Ki girdiğim şirket Mustafa Sandal, Ferit Şahenk vs. gibi isimlerin yatlarını teknelerinin bakımını yapan bir şirket. Neyse Sonrasında Bi Ofisinde 2 kişi çalışıyoruz aynı zamanda satış mağazası. Ben müşteriler ile iletişimim iyidir ve bir süre sonra müşteri müdürü bile değil direk beni arar oldu. Bi gün geç yattım gece sabah arkada teknenin birinde dedim 1 saat uzanayım. Yanıma müdür geldi yarım saat sonra ve çıkışımı verdiler. Ofiste beraber çalıştığım arkadaş hemen arayıp söylemiş bana dediğide sen yat bro ben idare ederim tel açık olsun