Arkadaşlar bir çok şeyi çok güzel şekilde belirtmişler, eğitim gibi olmuş almasını bilen bu konudaki yorumlardan iyi dersler alabilir.
Ben geçen yıl kyk kredi borcumun tamamını toplu ödemiştim. Haricinde bu sene de hesaplarımı eksiden çıkarttı artıya geçirdi ve birikim yaptırıyor, yani evet hala kazanılıyor.
Pinterest sektörü, 2 eğitim alayım ucuzundan da bir host, dalayım delice, 2 gün sonra gelsin moneyler sektörü değil. Öncelikle neredeyse her ay bir yenilik yapıyor pinterest. Bunları iyi takip edebilmek gerekir. Sen bu yenilikler döneminde girmişsen biraz afallayabilirsin.
Yeni başlayanlara tavsiyem size faydalı olacak eğitimleri mutlaka alın. Ben şahsen bir çok eğitim aldım ama zamanla fark ettim ki bazı eğitim/satış 'ların bana hiçbir faydası dokunmuyor. Bunlar genelde balık tutmayı öğretmekten ziyade direk balık veren türde eğitimlerdi. Balık tutmayı öğrettiğini söyleyen eğitimler çıktıkça hala alırım, belki anlatılanların bir çoğunu biliyorum ama bilmediğim bir şey bile çıksa bu beni epey ileriye taşıyabilir. Şu an benim de satışını yaptığım bir eğitim var ama o da işin makaleli profesyonel görünen siteler oluşturma kısmıyla ilgili ki bu, bu işin sadece bir ayağı. Tüm ayakların eğitimi mümkün değil. Kişinin yanında yaşamalı sürekli onu gözlemlemelisiniz ancak öyle olur ki o da pinterestin yapacağı bir yeniliğe kadar.
Burada iş biraz sizin pratik zekanızda da bitiyor. Yeniliklerde rüzgarın hangi yöne estiğini saptamalı ve araştırma geliştirmeler yapmalısınız.
O rüzgarı yakaladığınızda ve üzerine eklemeler yapıp sistemlerinizi oluşturduğunuz da evet olay çok tatlı bir hal alıyor, sabah bir uyanıyorsunuz uykunuzda para kazanmışsınız falan. Siz sadece bu son kısmı görürseniz bu işi kolay zannedersiniz. Ama o kısmın arkasında harcanmış saatler, emekler, harcamalar ve deneme yanılmalar yatıyor.