hakobaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bilmiyordum hocam direk trafik gelmeye başladı. Uygulama indirmesi 10k+ . Peki başka bir admob hesabına baglasak bir sorun olurmu hocam bir arkadasimin kullanmadigi 1+ yıllık adsense hesabi var admobunu acsak ona baglasak sorun olur mu acaba. Ben yine kendi telimden pc mden girersem google bunu multi olarak mi algilar sizce yoksa bir sorun olmazmi veya böyle bir şey yaparsak sadece arkadaşımın mi girmesi lazım o hesaplara bir sorun olmaması için

Hocam aldığınız eski hesaba kendi bilgilerinizi vs mi ekliyorsunuz aldiktan sonra. Birde google multi olarak vs algiliyormus diye duydum bir kişi 2 admob hesabı kullanınca. Böyle bir durum var mı varsa vps den felan mi giriyorsunuz suanki admob hesabına
6 yıldır aynı bilgisayarımdan giriyorum hocam 20ye yakın hesaba girmişimdir bir sorun olmadı, aynı tarayıcı kullanmıyorum sadece, bir internet cafe düşünün o internet cafeye 20 kişide gelebilir hepside aynı ip adresinden adsense hesabına girebilir, o halde hepsini banlaması gerekir o sebep bana şehir efsanesi geliyor o yüzden biraz.