angaralisergio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zor başkan. yani hitap ettigin kitlenin forum deneyimi haliyle kısıtlı. şimdi benim de 2 tane aklımda olan proje var, biri için forum kullanımından anlayan hatta xenforonun kurdu bi 500 kadar kişi bulabilir neyi nasıl yapacaklarını anlatmadan siteyi ayakta tutabilirim bir süre ama digeri için kara kara düşünüyorum. adamlar facebookta inanılmaz aktifler ilgilendikleri konu için forum inanılmaz önemli yer tutuyor ama adamlar ısarla facebooktan işlerini halletmeye çalışıyorlar haliyle yaşları da 30 artı falan. şimdi bunları nasıl foruma alıştıracagım orasını düşünüyorum. aynısı senin konu içinde geçerli diye düşünüyorum. yani kitlesi olan iyi bir alan ama çogunun forum deneyimi yok, hatta çogu eminim tarif aldıgı siteye bir daha ugramıyor bir diger tarifi googledan falan buluyorlar diye düşünüyorum. onlara forumun ne oldugunu anlatabilecek başarıı elde edersen bu nasıl olur bilmiyorum o şekilde kesinlikle başarılı olur zira bu alanda ben forum yok diye biliyorum. varsada duymadım.
Bakalım tuttururuz inşallah hocam aynen yok hocam ben de onun için girdim bu yüke zaten Türkiye'de ilk ve tek şuan yemek forumu denemekten zarar gelmez, benim de amacım yemek tarifi için gelen ziyaretçileri siteye bir daha gelmelerini sağlamak olacak ona göre de bir kaç çalışma yapacağım. Öncelikle kadın ağırlıklı olacağı için temadaki renkleri falan soft bi renk olarak değiştireceğim bunun gibi bir kaç değişiklik daha yaparsam bir kadın kitlesi oluşturabileceğimi düşünüyorum