Merhaba arkadaşlar öncelikle tüm smm panel yöneticilerine sabır diliyorum yıllar öncede panel işlettim bilirsiniz müşteriler biraz daha insancıldı şuanki müşteri kitlesinin çok büyük bir oranında şunu görüyorum.
Biz köleleriyiz kesinlikle hata olmayacak hadi hata olmamasınıda geçtim ki bir hatamız yok olmayan şeyi var ediyorlar.
Hiç bir problem yaşatmamışız r10.net üzerinden güvenerek geldik yaşanılan olaylara bak.
Diye destek talebinden mesaj alıyoruz ne yaşandı merak ediyorum soruyorum yanıt alamıyorum biraz egolarınızı ve bu değişik tavırlarınızı geride bırakın arkadaşlar her şeyden önce insan olun.
Zarar dahi edeceğimi bilsem yinede her zaman müşterimi bir aile gibi görüp memnuniyet odaklı çalıştım iş hayatımda çoğu müşterimde bilir bu durumu ne iadeler yaptım sırf mağduriyet yaşanmaması için yapmak zorunda olmadığım halde.

Vicdanlı iyi insanlar olun arkadaşlar.

Benim yönettiğim her hangi bir oluşumda projede bu saatten sonra bu tarz yaklaşımlarda bulunan arkadaşlara kesinlikle hizmet vermeyeceğimi ve iadelerini sağlayacağımı bildirmek isterim.

Lütfen farklı yerlerde egonuzu tatmin edin. Hayırlı ramazanlar dilerim.