bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olumsuz sonuçlarını düşünememiş olmam ve bu raddeye gelebileceğini görmemem doğru. Kaldı ki yasal yükümlülüğünü dahi bilmiyor oluşumu da kabullendim. Fakat tarafımca kesinlikle ama kesinlikle ticari bir hedefi olmayan bir projeydi ve uyarılar sonucunda hemen iptal ettim. Şikayetiniz belkide gönüllü olarak ve hayal ve hedefleri olan birisi için bu sektörde faaliyet gösteren ve zor bir bölümde okuyan birisini gereksiz yere yıpratacak ve hayal kırıklığına uğratacaktır. Sizden ricam şikayetlerinizi geri çekmeniz. Çünkü dediğim gibi hiçbir şekilde uzun zamandır emek ve çaba sarfettiğim ve öğrenci olduğum bu sektörde zarara uğramak ve geleceğimi riske atmak istemem.Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum. Yaptığım 2. Hatanın farkına anında varıp onu da düzeltmiştim zaten bilginize. Teşekkürler.
Sağlıkçılar zor bir meslek icra ediyorlar. Hiç bir zaman hak ettiğiniz paraları alamayacaksınız. İnsan hayatı parayla ölçülebilen bir değer değil çünkü ve sizler hayat kurtarıyorsunuz.

Bu olaydan ders aldığınızı düşünüyorum fakat mail olarak şikayette bulunduğum için malesef şikayetimi geri çekme şansım bulunmuyor.
Yine de tekrar bir mail attım ve şikayetimin kayda geçilmemesini ilettim.

Öncelikle eğitim hayatınızda ve sonraki meslek hayatınızda başarılar dilerim.