Backlinkcinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ucuza hizmet alındığında bu tarz sorunlarla karşılaşmak mümkün. Referansı bol olan, açtığı konuya dahi değer veren insanlarla çalışmak daha sağlıklı oluyor genel olarak.
Bazı kişiler konu açıyor, isteksizlikleri açtığı konudan başlıyor. “Ben şunu yaparım, fiyat şu kadar” Ne bir detaylandırma ne de bir özen.
Maalesef hocam

les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğin mevzu tecrübe ile görülen bir durum ki bunu çoğu kişi r10'da yaşıyor.
Biride biz olduk

Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı şeyler uzun deneyimler sonucunda kazanılıyor bizler de buna tecrübe diyoruz. Hata yapa yapa okuya okuya araştırarak doğrusunu öğreniyor ve deneyimliyoruz. Bu konuda tecrübeli olan kişiler yüksek fiyat verdiklerinde karşılaştıkları şey şu oluyor :"Altı üstü eklenti kurup ayar yapılacak. Çok istiyorsun". Bu nedenle bu işi 50 ₺ ile işi bilmeyen ayar yaparak işleri halledebileceğini düşünen nispeten amatör olarak yapan arkadaşlara yaptırıyorlar ve sonuç hüsran oluyor.Lafım size değil beni yanlış anlamayın lütfen. Web işinde yazılım işinde bir şeyler başarmak istiyorsanız ya siz araştırıp öğreneceksiniz tecrübe kazanarak bir şeyler başaracaksınız ya da bu işi hakkıyla yapabilen kişilere biraz yüksek ücret ödeyip yaptıracaksınız aksi halde bu tip sorunlarla karşılaşılıyor. Bu süreçte yaşadığınız sıkıntı yüzünden içinizden keşke 200 ₺ vereydim de sıkıntı çıkmasaydı dediğiniz de oldu mu
Şimdi hallediyoruz hocam çok şükür😊