İlk başta yaş ve tecrübe nedeniyle ve öğrenci olmanız nedeniyle bu işin olumsuz sonuçlarını düşünememiş olabilirsin fakat;
Benden önce bir çok kişi bu işin yasal olmadığını doğru olmadığını sorun yaratacağını söylediği halde bile proje iptal edilmiştir diyip sonrasında özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz demiş olman bu işin kötü sonuçlarını kabul ettiğinin ve bu konuda israrcı olduğunun göstergesidir. Bu yüzden de üzülerek söylüyorum ben şikayetimi yaptım.
Doktorlara sağlık çalışanlarına saygımız sonsuz hayatımızı onlara emanet ediyoruz. Hele ki bu dönemde çok daha fazla işleri zor ve onlarda hayatlarını riske atarak hizmet veriyor. Ama her meslekte olduğu gibi bu meslekte de yanlış insanlar var. (siz öylesiniz demiyorum yanlış anlamayın beni lütfen) Fakat düşüncesi bu yönde olan kişilerin araştırılıp temizlenmesi gerektiğine inanıyorum.
Siz buraya sağlık çalışanlarımız size her türlü sorularınız da gönüllü olarak vakit buldukça ÜCRETSİZ yardımcı olacaklar insanlara yardım etmek istiyoruz deseydiniz güzel bir proje olurdu. Ve bu projenin web desteği sunucu desteği veya maddi manevi destek gerekiyorsa buradakilerde elinden geleni yapar sizin bu projenizi hayata geçirir gerekirse ücretsiz android uygulamalarınız vs herşeyiniz yapılırdı...
Fakat BİR SORU 49 TL dediğiniz zaman işler değişiyor.
Olumsuz sonuçlarını düşünememiş olmam ve bu raddeye gelebileceğini görmemem doğru. Kaldı ki yasal yükümlülüğünü dahi bilmiyor oluşumu da kabullendim. Fakat tarafımca kesinlikle ama kesinlikle ticari bir hedefi olmayan bir projeydi ve uyarılar sonucunda hemen iptal ettim. Şikayetiniz belkide gönüllü olarak ve hayal ve hedefleri olan birisi için bu sektörde faaliyet gösteren ve zor bir bölümde okuyan birisini gereksiz yere yıpratacak ve hayal kırıklığına uğratacaktır. Sizden ricam şikayetlerinizi geri çekmeniz. Çünkü dediğim gibi hiçbir şekilde uzun zamandır emek ve çaba sarfettiğim ve öğrenci olduğum bu sektörde zarara uğramak ve geleceğimi riske atmak istemem.Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum. Yaptığım 2. Hatanın farkına anında varıp onu da düzeltmiştim zaten bilginize. Teşekkürler.