Herkese selamlar,
Son birkaç gündür dönüşlerim yavaş olmuş olabilir. Sebebi güncelleme ve daha önce de bahsettiğim üzere themeforest satış süreci.
Themeforest satışı için yeşil ışığı tamamen aldığımı gururlanarak duyuruyorum. Ancak, envato ekibi temayı bootstrap 4 ile tekrar html-css kodlaması yapmamı şart koştu. Raw CSS'in satış standartlarına uymadığını dile getirdiler.
Birkaç gündür bunlarla ilgileniyordum. Bu sebeple 5.6 güncellemesi şu an yaptığım güncelleme haline geldi. Yani öne çekildi.
Bu sürecin tamamen sizlere pozitif yansıyacağı söyleyebilirim. Çünkü tema, dünyanın en büyük yurtdışı kanalında satışa başlayacak. Burada yapılan geliştirmeleri de r10 müşterilerim themeforest ile eş zamanlı alacaklar.
Önümüzdeki günlerde tamamen temayı bootstrap 4 ile tekrar kodlama sürecine gireceğim. Bu temayı daha responsive ve google motorları tarafından daha okunabilir yapacak.
Tüm HTML vs CSS tekrar yazılacak. Bu çok büyük bir süreç değil. Tahminim ayın 6'sı 7'si gibi bitecek bir süreç. Bu güncelleme ile birlikte 5.4 güncellemesi de gelecek. Kısacası 5.4 ve 5.6 birleşmiş halde geliyorlar.
Tema şu an için sizlerden gelen dönüşler dahilinde bug'sız halde. Eğer ki can sıkıcı bug'lar farkederseniz bu 4-5 gün sonra gelecek güncellemeyi beklemeden yine aynı gün de bir hotfix yayınlarım.
Bu süreç de elimden geldiğince herkese cevap vermeye devam edeceğim.
Herkese iyi günler dilerim, satışlar aynen devam etmektedir. Hype Sözlük R10'un sahip olduğu en büyük wordpress projesi olmaya devam ediyor!
Hayirli olsun tekrardan. uzun suredir temanizi takip ediyorum ve satin alacagim. sadece eksiklikler ve gelistirilmenin yapilmasini takip ediyorum. Kolay Gelsin elinize saglik.