U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağlıkçı olup bu virüs işini bile ticarete dökmeniz sizin iyi bir sağlıkçı olmadığınızı gösterir. İşin başındayken en azından bu niyetiniz belli olduğuna göre sabime şikayetimi ettim. gerekli araştırmalar yapılır belki yol yakınken sizi durdurabiliriz.
Öncelikle öğrenci olduğumu belirttim yani beni bir sağlık çalışanı olarak değilde keşke öğrenci olarak ele alsaydınız ve detaylı bilgi alabilmek adına özel mesaj yolu ile aklınıza takılan her konuda sorunuzu sorup bilgi alabilirdiniz ve suçlamalarınız hiç hoş değil. Bir insanı tanımadan bu gibi suçlamalar yapmak doğru değil. Eğer gerçekten ticaret benim için bu sektörden daha önemli olsaydı projeyi iptal etmez bir şekilde devam ettirirdim. Kimse parası için sağlık sektöründe çalışmaz. Bu sizin böyle cümlelere döktüğünüz kadar kolay bir sektör değil. Benden yaşça büyük olmanız adına yine de saygı gösteriyorum ama bilin istedim sadece. Şikayetlerinizi etmeden önce keşke bilgi alsaydınız tarafımdan. Ama sorun değil sonuçta projeyi anında iptal ettim ve ortada bir dolandırılma durumu da yok mağdur insanlar da yok. Yine de üstüne basarak söylüyorum bir öğrenciyim ve tamamen gönüllü olarak sağlık sektöründeyim. Para talep eden de ben değildim beni şikayet etmeniz yersiz olmuş. Bunu zaten konu içerisinde belirtmiştim. Konu kapatılırsa sevinirim. Sağlıklı günler. Gereksiz bir fikir projesiydi zaten çok zaman geçmeden anlamış olduk.