U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatta sağlık bakanlığına da şikayet yazdım kolay gelsin.
Proje iptal edildi merak etmeyin başlamadan. Zaten ne bu tepki anlamadım gereksiz ve aşırıydı. Yine de herkese sağlıklı günler tekrardan. Konu da silinebilir içiniz rahat olsun.

MuratRysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle yanlış anlamayın ama böyle bir proje var ise bunu burada sade bir yazı ile değil buna dair ek belgelerde kullanmanız gerekir.Bu 32 doktor 16 hemşire demişssiniz peki bu doktorlar hangi hastalık alanlarında uzmanlardır?Herkesin ayrı sorusu olabilir,hatta şahsın sadece doktora kendi özel hastalığı ile ilgili soruları da olabilir.Sizmi aracı olup soruları iletiyorsunuz yani.Bizler zaten tüm sorularımızı internette doktorlar sitesinde soru cevap kısmından birçok sorumuza cevap buluyoruz.Belki şuan bulamayız yoğun oldugundan dolayı ama yazdıgınız yazılara eklemeniz gereken birçok bilgi mevcut yanlıs anlamayın fakat yazınızı okudugumda tepkisiz kaldım,bu kadar hassas bir konu üzerinden şu dönemde farklı bir niyette konu acılacagını zaten asla düşünmedim fakat doktorlar kısmı ile ilgili biraz daha bilgi eklemenizde fayda var.SAĞLIKLI GÜNLER HOCAM.
Proje iptal edildi ilginiz için teşekkürler yinede. Sağlıklı günler.