Hocam genel olarak söylüyorum ölücü olan arkadaşlar her zaman bu tarz sorunlarla karşılaşır sıfırdan a dan Z ye Wordpress site kurulumuna 50 verilmez çok az ve dolandırılması kolay bir mebla ben hiç bir zaman böyle bir fiyat vermem en az 600Tl ile 800Tl lik bir mebla talep ederim. buna çok ne gerak var wordoress ztn ücretsiz kimi kandırıyorsun diyenler illaki olur bu arkadaşlara iyi şanslar dilerim. Birde r10 dahil çoğu forumda SEO hizmeti SEO paketi diye satılan backlinkler var gerçekten üzücü bir olay backlink hizmeti SEO çalışmasına dahildir ama ne yazıkki çoğu forumda backlink SEO hizmetiymiş gibi atılıyor alınıyor. 50 TL ye SEO hizmeti mi olur ayıptır günahtır backlink hizmeti de gitsin. Ha birde garantili diyenler var şu konuya açıklık getireyim hiç bir SEO ajansı / firması garanti veremez verenler net işi bilmiyordur yada dol******cıdır ilk yapılan çalışmaya göre bir rapor hazırlanır ve sonraki çalışma için yükselme oranı verilir bu bile tahmini bir orandır tekrar söylüyorum SEO da garanti yoktur SEO ucuz bir şey değildir backlink alarak bir yere gelinmez belli bir seviyeye kadar gelir sonra durur alınan linklerin Google tf değerleri çok önemlidir millet gitmiş bi ezbere da pa, da pa yüksek tf yerlerde o linkin ne faydası var iki oranında bir birini dengelemesi lazım şahsen ben bir backlinke 150Tl veriyorum bunu bu forumda veya diğer forumlarda çok diyenler olur verilmez saçmalık diyenler olur kendileri bilirler. Çok uzattım tüm sinirimi kinini kustum galiba genel konuştum böyle yapanlar varsa dikkat etmelerini rica ediyorum. 🙂😁