Benim bilgim olmayabilir zaten yazdım ama sizinde yazılanı okumakla ilginiz yok. Ben diyorum ki ne şekilde kasarsanız kasin bir süre sonra patlıyor yollanan takipçiler. Kendiniz manuel açsanız 3-5k hesap ne sürer 3-4 ay. Ondan sonra ne bot ne yönlendirme isteyene manuel yollarsanız günlük 300-500 ne kapanır ne kaybolur. Tabi zahmetli iş Benin dediğim kolayi varken değil mi 😉
Bu telafi yalanı da nasıl bir yalansa telafi edilenler de 2 gün sonra bommmm ne kaldı elde var sıfır.
Biz nasıl düşünemedik bunu hocam , ne gerek var o kadar sisteme , yok proxy yok ipv6 falan en fazla 3-4 ay bir şey yemeyiz sonra hesaplarımız patlamadan ömür boyu satış yaparız demi gerçekten muazzam fikir tebrik ederim.
İşi bilenlerin girip size gülmesini istiyorsanız devam edin, gülünecek duruma düşüyorsunuz ben size açıklama yapıyorum siz bana saldırmaya çalışıyorsunuz.
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.
Ben 200 adet telefon ve 200 adet farklı internet bağlantısı aldım hesapları açmaya başladım tahminen 3 aya biter , sizde 200 hesap açın hocam 3 aya birlikte satarız , görüşürüz