Sizlere bu firma hakkında bir görüş paylaşmak istedim arkadaşlar.
Bugün takip ettiğim bir alan adı düştüğü gibi sipariş geçtim, aynı dakika içerisinde sırasıyla "Siparişiniz alınmıştır", "Ödemeniz onaylanmıştır" ve "Alan adınız tescil edildi" e-postaları ulaştı.
Aynı şekilde e-postaların geldiği saat ve dakikada "Alan adınız başarı ile tarafınıza tahsis ve tescil edilmiştir" SMS'i de geldi.
Tabi takip ettiğim alan adını tescil etmenin verdiği huzur ve mutluluk ile çayımdan bir yudum aldım ki, aradan tam 5 dakika geçtikten sonra "Hizmetiniz iptal edildi" şeklinde bir e-posta daha aldım.
Şimdi size soruyorum arkadaşlar, hoş bir durum mu?
Bu arada daha önce de sipariş verip ödemesini tamamladığım alan adlarının dakikalarca tescil edilmeyip sonradan siparişin iptal edildiğine şahit olmuştum. (Siparişimden 15 dakika geçmesine karşın tescil edilmeyen alan adı oldu.) İşlemler hızlı olsun diye kredi kartı ödemesi ile uğraşmayayım diyerekten kredi bile yüklemiştim halbuki..
Ben bu firmayı sadece fiyatları uygun diye kullanıyorum. Kaybedince üzüleceğim alan adlarını bu firmadan tescil etmiyorum. Kendilerine daha önce destek talebi açtığımda "Düşmeyen alan adlarını tabi kayıt edemeyiz." şekilde cevap almıştım. Halbuki alan adı düşmüştü. Kaldı ki düşmeyen bir alan adını sistemleri "müsait" göstermez ve parasını ödeyip tescil siparişi vermemize müsaade etmez. Bir diğer cevapları da "Biz bir kayıt kuruluşu değil bir kuruluşun bayisiyiz. Kayıt süremiz ortalama 20 sn sürmektedir. Bu da oldukça yeterlidir." olmuştur. Bu süre yeterli değil arkadaşlar.
Her neyse. Dediğim gibi ben çok önemli olanlar için backorder geçiyorum zaten ama siz siz olun manuel takip edecekseniz de önem verdiğiniz düşecek isimleri bu firmadan tescil etmeye kalkmayın. Sadece boşta gördüğünüz ya da transfer etmek istediğiniz alan adları için kullanın, o da fiyatları uygun diye.
Sağlıcakla.
Hocam teknocloudsun müşteri hizmetleri biraz ello cello takılıyor

bugün bende sorun yaşadım