Yeni versiyon yayınlandı.
Yeni versiyonda 2 tür hareket yeteneği daha eklendi. (pinleme/kullanıcı takip etme, board açma vb.)
1 - Browser : Manuel pinleme yöntemi. Zamanı gelen resimi, indirir (temp) pinterest'e login olur. (cookie yüklenir otomatik olarak ve kullanıcının karşısına login ekranı gelmez. Sanki yıllardır aynı browserdan giriyormuşcasına.) Adım adım işlemleri gerçekleştirir. Yani board'a girer, pin atma ekranını çağırır, resimi ekler, başlığı ve açıklamayı ekler, linki ekleyip kayıt eder. Tabi bu da session gibi Proxy desteği mevcut.
2 - Pin it : Web sayfanızdaki sırası gelen resmi, pin it eklentisi desteği ile, alır resmi pinterest'e yükler. Sayfanın kaynak koduna baktığınızda, methot'u buton olarak gösterir.
3 - Yalnızca öne çıkan resimleri havuza at seçeneği eklendi. (Post içersinde img veya gallery etiketi olmayıp, yalnızca sitesini öne çıkarak görsel ile yürütenler için.)
4 - Kullanıcı takip işlemi, yalnızca session yöntemi ve Browser yönteminde işe yaramaktadır. Token'da yoktur.

Yakında yeni bir video çekeceğim. Konunun ilk çıkışındaki video ile, şuan geri dönüşler ile birlikte gelinen geliştirme noktasında çok fazla farklar var.

Programın en son güncel versiyonuna ait video'lar eklenmiştir. Hem tanıtım hem de kullanım/eğitim anlamında detaya inildi. 3 parça şeklinde ilk mesajın en altına video'lara bakabilirsiniz.
Birebir kurulum/eğitim çok fazla zaman aldığı için, sipariş vermeden önce lütfen video'ları izleyin. Sipariş vermek için de özelden iletişime geçebilirsiniz.